crocs are for the old and the smuggish

Hate-post de frustrare pentru care bietele hidosenii nu au mare vina in afara de a-mi fi sarit in ochi in aceasta perioada delicata care a inceput de cateva saptamani si care va mai dura inca pe atat – un fel de PMS prelungit pentru care matineul de joi cu Miss Cornilescu (omg, e pe wikipedia!) ar fi nirvana tuturor sangerarilor posibile si nu.

crocs.jpg

Daca ar fi sa ne luam dupa capacitatea autohtona usor intarziata de a urmari “tendintele” din afara, vara asta ar trebui sa se produca explozia de crocs si pe la noi. Deja am dat peste niste exemplare intr-un magazin care incepe cu S, pretul nu mi s-a parut exagerat si de aici ingrijorarea… La pitzipoance stim sigur ca n-o sa prinda iar cum, sa recunoastem, ele sunt majoritatea, retrag ideea de explozie folosita mai sus. Totusi, I feel them, waiting, lurking… Din putinii pe care i-am vazut pana acum pe strada (4 perechi) si din descrierea lor, amatorii de crocs mi se par… vezi titlul. Thumbs up ca sunt odor-resistant si moi, cred ca i-as purta la mare. Thumbs down: all of the above.

Bonus – din disperare, unii au facut si un blog anti-crocs (sa fie in scop comercial, sa nu fie… pana una alta, eu ii sustin :D ) iar altii chiar ii interzic!

5 Responses to “crocs are for the old and the smuggish”


 • Hehe… crocs :)

  Si eu mi-am gasit niste profi pe wikipedia :D

 • Ahhh, freakish! Si eu care ma gandeam sa-mi buy-ui this summer o pereche, sau chiar mai multe la feluritele culori care x-ista. AnywayZ, parcurgand cu imaginea x-perienta celor care au gustat din trend-wave ma voi abtine, ca sa vezi cum 3-ori-W-ul poate avea un atat de schimbator sens a unei opinii. :)

  Well, toate cele bune…

  B’bye.

  All the best, A.P.

 • adrian, glad to be of service :D
  inca un argument: se pare ca si lui Mr Bush ii plac; nu oricum ci cu sosete! http://weblogs.newsday.com/features/home/gardendetective_blog/2007/06/bush_in_crocs.html

 • Haha, nah acum aceasta chiar este way-to-sick :) ). That’s redneck style baby! Insa pentru un puppet ce se plimba cu air-force-one poate fi acceptat, or NOT. :) )

  P.S.: Aveam o matusa ce-mi croseta sosetute mult mai atractive decat diving-socks-urile acelea :) )

  Anyway, hav’ a good one [day].

  B’bye.

  Best regards, A.P.

 • Hi. Very good article,thanks for sharing. I visit this website every day.

Leave a Reply