“Bitch, please!”

tipul asta e genial sau am luat-o eu razna?

chris-crocker.jpg

cute ( or should i say pretty), gay, witty, effeminate, self-absorbed, bouncy haired, baby-blued… ladies and gents, meet Cris Crocker ( inca nu si-a dezvaluit numele adevarat)!

ce mi se pare cel mai tare e faptul ca tipul asta a crescut intr-un orasel american, pe undeva prin sud, cu bunicii lui penticostali. IN SUD! nu-mi pot inchipui prin ce a trecut, dar ce-a fost a fost si a dus la ceea ce este si, mai important, unde este, intr-un timp atat de scurt. in cateva luni de postari pe youtube si myspace, chris a devenit a genuine web 2.0 icon. you kick ass, chris!

3 Responses to ““Bitch, please!””


  • La tine l-am vazut prima data, si sunt geloasa, pentru ca as fi vrut sa fie descoperirea mea! Ar trebui ca pustii din Romania sa-l imite; enough with maneletrademark//cheap punk. He is… wow!

  • nooo, there’s only one chris crocker! in plus, nu cred ca e tocmai de imitat, are multe probleme baiatu… cred ca n-ai vazut filmuletele

  • Ma bucur ca iti place! :)
    Ideile nu sunt in totalitate ale mele… de exemplu, cel cu orezculapte a fost ideea “clientei”, eu doar am facut fontul si am mazgalit maieul :P
    Stay tuned, vreau sa ma pun pe treaba si sa mai updatez blogul cu ce am facut, ca in ultima perioada am cam somat :)

Leave a Reply